Hawaii kylling og ananas marinade
Ingredienser
- 0,75 dl sojasauce uden så meget salt
- 0,75 dl ananasjuice
- 0,75 dl brun sukker
- 2 spsk ketchup
- 1 spsk frisk revet ingefær
- 1 tsk sesamolie
- 1 tsk Sriracha sauce
- 4 kyllingebryster uden skind
- Til ananassen
- 1 stor ananas, skrællet, og skåret i 8 til 10 kiler uden del hårde del
- 0,75 dl brun sukker
Sådan gør du
- Pisk sojasovs, ananasjuice, brunt sukker, ketchup, ingefær, sesamolie og Sriracha sammen. Tag 0,75 dl af marinaden og sæt til side.
- I en anden skål kombineres sojasovsblanding og kylling, som marineres i mindst 1 time eller natten over, rør lejlighedsvis rundt. Hæld marinaden fra kyllinen.
- I en tredje skål blandes ananassen og brun sukker.
- Forvarm grillen eller stegepanden. Tilsæt kylling og ananas til grilllen, vend og smør kylling med marinaden der blev sat til side