Hawaii kylling og ananas marinade

Hawaii kylling og ananas marinade

Ingredienser

  • 0,75 dl sojasauce uden så meget salt
  • 0,75 dl ananasjuice
  • 0,75 dl brun sukker
  • 2 spsk ketchup
  • 1 spsk frisk revet ingefær
  • 1 tsk sesamolie
  • 1 tsk Sriracha sauce
  • 4 kyllingebryster uden skind
  • Til ananassen
  • 1 stor ananas, skrællet, og skåret i 8 til 10 kiler uden del hårde del
  • 0,75 dl brun sukker

Sådan gør du

  1. Pisk sojasovs, ananasjuice, brunt sukker, ketchup, ingefær, sesamolie og Sriracha sammen. Tag 0,75 dl af marinaden og sæt til side.
  2. I en anden skål kombineres sojasovsblanding og kylling, som marineres i mindst 1 time eller natten over, rør lejlighedsvis rundt. Hæld marinaden fra kyllinen.
  3. I en tredje skål blandes ananassen og brun sukker.
  4. Forvarm grillen eller stegepanden. Tilsæt kylling og ananas til grilllen, vend og smør kylling med marinaden der blev sat til side
https://www.asmusu2.dk/2019/06/hawaii-kylling-og-ananas-marinade/