Stroganoff med tofu

Stroganoff med tofu

Ingredienser

  • 3 dl ris
  • salt og peber
  • blandet salat
  • 270 g tofu, gerne røget
  • 1 hakket løg
  • 1 spsk. smør
  • 2 spsk tomatpuré
  • 500 g hakkede tomater
  • 0,5 dl hakkede marinerede soltørrede tomater
  • 1 dl fløde

Sådan gør du

  1. Kog ris i overensstemmelse pakken
  2. Skær tofu i stave.
  3. Steg løg og i smør og tomatpuré, omrøring i et minut. Hæld hakkede tomater, soltørrede tomater og fløde i. Lad det simre i ca 5 minutter
  4. Sæt tofuen ned i saucen. Smag med salt og peber.
  5. Lad det være varmt og servere med ris og salat.
https://www.asmusu2.dk/2018/11/stroganoff-med-tofu/