Hjemmelavet chokoladepålæg

Her finder du en opskrift på smørbart chokoladepålæg med hasselnødder.

Hjemmelavet chokoladepålæg

Ingredienser

  • 300 gram hasselnødder
  • 75 gram sukker
  • 25 gram kakaopulver
  • 1 spsk kokosolie
  • 1 tsk vanille
  • 1/8 tsk salt

Sådan gør du

  1. Forvarm ovnen til 200 grader.
  2. Spred hasselnødderne på et bageplade og bag dem i 12 til 15 minutter, indtil de dufter.
  3. Sæt forsigtigt de varme hasselnødder i en krukke med låg på og ryst, så skindet falder af.
  4. Fjern nødderne, der nu er skindløse, og blend hasselnødderne i ca. 5 minutter, indtil de bliver til et cremet hasselnødsmør.
  5. Tilsæt sukker, kakaopulver, kokosolie, vanilje og salt.
  6. Blend i endnu et minut, indtil alle ingredienserne er blandet godt sammen.
  7. Overfør det smørbare chokoladepålæg til et glas med låg.
https://www.asmusu2.dk/2019/05/hjemmelavet-chokoladepaalaeg/