Her finder du en opskrift på smørbart chokoladepålæg med hasselnødder.
Hjemmelavet chokoladepålæg
Ingredienser
- 300 gram hasselnødder
- 75 gram sukker
- 25 gram kakaopulver
- 1 spsk kokosolie
- 1 tsk vanille
- 1/8 tsk salt
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 200 grader.
- Spred hasselnødderne på et bageplade og bag dem i 12 til 15 minutter, indtil de dufter.
- Sæt forsigtigt de varme hasselnødder i en krukke med låg på og ryst, så skindet falder af.
- Fjern nødderne, der nu er skindløse, og blend hasselnødderne i ca. 5 minutter, indtil de bliver til et cremet hasselnødsmør.
- Tilsæt sukker, kakaopulver, kokosolie, vanilje og salt.
- Blend i endnu et minut, indtil alle ingredienserne er blandet godt sammen.
- Overfør det smørbare chokoladepålæg til et glas med låg.