Tabbouleh salat

Tabbouleh salat

Ingredienser

  • 450 gram bulgur
  • 3,5 dl kogende vand
  • 0,5 dl friskpresset citronsaft
  • 0,5 dl god olivenolie
  • 3 1/2 tsk salt
  • 200 gram forårs løg
  • 20g hakkede friske mynteblade
  • 20g hakket fladt persille
  • 1 agurk, unpeeled, frøet og medium-terninger
  • 200g kirsebær tomater
  • 1 tsk friskmalet sort peber

Sådan gør du

  1. Placer bulguren i en stor skål, hæld det kogende vand og tilsæt citronsaft, olivenolie og 1 1/2 tsk salt. Rør det rundt og lad derefter stå ved stuetemperatur i ca. 1 time.
  2. Hak forårsløgene
  3. Del agurken og fjern frøene og skær den derefter i små terninger
  4. Skær cherrytomaterne i halve.
  5. Tilsæt de forårsløg, mynte, persille, agurk, tomater, 2 teskefulde salt og peber i bulguren og bland det hele godt sammen.
https://www.asmusu2.dk/2019/02/tabbouleh-salat/