Vinter cupcakes med græskar
Ingredienser
- Til dejen:
- 250 gram Hokkaido græskar
- 180 gram brun sukker
- 2 æg
- 1,25 dl solsikkeolie
- 0,5 dl mælk
- 250 g rammel
- 3 tsk brunkage krydderi
- 1 tsk bagepulver
- 1/2 tsk natron
- Til topping:
- 50 g smør, blød
- 90 g puddersukker
- 1 tsk brunkagekrydderi
Sådan gør du
- Til dejen:
- Vask græskar med skræl, del det fjern kernerne. Skær græskar i 2-3 cm stykker og kog dem i en kasserolle med vand, 15 minutter. Blend derefter græskarstykkerne.
- Stil mosen til køl.
- Forvarm ovnen ved 180 grader.
- Bland græskar og brunt sukker, og tilsæt æg, olie, mælk, mel, brunkagekrydderi, bagepulver og natron sammen til en glat muffin dej.
- Hæl dejen i forme.
- Bag dem i 30 minutter.
- Til topping
- Pisk det bløde smør til det er skumagtigt og bland med puddersukker. Rør brunkagekrydderi i og spred det ud over de afkølede muffins.