Vinter cupcakes med græskar

Vinter cupcakes med græskar

Ingredienser

  • Til dejen:
  • 250 gram Hokkaido græskar
  • 180 gram brun sukker
  • 2 æg
  • 1,25 dl solsikkeolie
  • 0,5 dl mælk
  • 250 g rammel
  • 3 tsk brunkage krydderi
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk natron
  • Til topping:
  • 50 g smør, blød
  • 90 g puddersukker
  • 1 tsk brunkagekrydderi

Sådan gør du

  1. Til dejen:
  2. Vask græskar med skræl, del det fjern kernerne. Skær græskar i 2-3 cm stykker og kog dem i en kasserolle med vand, 15 minutter. Blend derefter græskarstykkerne.
  3. Stil mosen til køl.
  4. Forvarm ovnen ved 180 grader.
  5. Bland græskar og brunt sukker, og tilsæt æg, olie, mælk, mel, brunkagekrydderi, bagepulver og natron sammen til en glat muffin dej.
  6. Hæl dejen i forme.
  7. Bag dem i 30 minutter.
  8. Til topping
  9. Pisk det bløde smør til det er skumagtigt og bland med puddersukker. Rør brunkagekrydderi i og spred det ud over de afkølede muffins.
https://www.asmusu2.dk/2018/11/vinter-cupcakes-med-graeskar/