Græskar chili pasta sauce

Græskar chili pasta sauce

Ingredienser

  • 1 spsk usaltet smør
  • 3 spsk hakket løg
  • 2,5 dl kylling bouillon
  • 2,5 dl græskarpuré
  • 2 hakkede chichili i adobo saucet
  • 3/4 dl skummetmælk
  • 1 tsk jord salvie
  • 3/4 tsk salt
  • 1/4 tsk knust koriander
  • 1 knivspids kanel
  • 1 knivspids muskatnød

Sådan gør du

  1. Smelt smør i en gryde ved lav varme, og steg løgene indtil de er gennemsigtige.
  2. Tilsæt kylling bouillon med du pisker det sammen og få det til at koge.
  3. Tilsæt derefter græskarpuré, chili, mælk, salvie, salt, koriander, kanel og muskatnød.
  4. Lad saucen simre til det skal serveres.
https://www.asmusu2.dk/2018/10/graeskar-chili-pasta-sauce/