Gluten-fri mandelsmør squash muffins
Ingredienser
- 2,5 dl revet squash
- 2,5 dl mandelsmør
- 0,5 dl ahornsirup
- 2 store æg
- 1/2 spsk chia frø
- 1 tsk æble cider eddike
- 1 tsk kanel
- 1 tsk vanille
- 1/2 tsk bagepulver
- 1/4 tsk salt
- 2 spsk mørk chokolade stykker
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 200 grader og gør muffin formene klar.
- Tilsæt alle ingredienser undtagen chokoladestykkerne i skål og rør til dejen er godt kombineret. Rør forsigtigt chokoladestykekkerne i til sidst.
- Hæl dejen i muffinsformene til de er 3/4 fyldt.
- Sæt dem i ovnen og bag dem i 7-8 minutter, Man kan altid tjekke ved at sætte en tandstikker i midten og se om der følger dej med, når du trækker den tilbage.
- Lad muffins køle af i 5-10 minutter så de er spiseklare.