Whiskey BBQ ketchup

Whiskey bbq ketchup

Ingredienser

  • 400 gram tomatsouce
  • 150 gram tomatpure (den fra dåse)
  • 2-3 spsk whisky (jeg brugte Laphroaig til det røgfyldte smag)
  • 2-3 spsk æblecider eddike
  • 50 gram brun sukker
  • 1/2 spsk Worcestershire
  • 1/4 tsk hvert havsalt
  • 1/4 tsk sort peber
  • 1 tsk løg pulver

Sådan gør du

  1. Tilsæt alle ingredienser i en lille gryde over medium varme og pisk dem godt sammen.
  2. Kog indtil det bobler - ca. 5 minutter. Derefter reduceres varmen til lav varmeog fortsætter med at koge i 15 minutter for at give smagene mulighed for at udvikle sig.
  3. Smag og tilpas krydderier efter behov, og tilsæt mere whisky til en mere velsmagende smag, brunt sukker til ekstra sødme, eddike til surhed, hvis ikke du allerede synes den er perfekt.
  4. Overfør til en krukke og lad afkøle før servering
https://www.asmusu2.dk/2018/04/whiskey-bbq-ketchup/