Blåbær linse muffin

Blåbær linse muffin

Ingredienser

  • 1½ dl store grønne linser, kogt
  • 1½ dl appelsinjuice
  • 5 dl mel
  • 1 spsk bagepulver
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk kanel
  • ½ tsk stødt allehånde
  • ½ tsk græskartærte krydderi
  • 1,5 dl honning
  • 0,5 dl canolaolie
  • 2 æg
  • 1 ¾ kopper friske blåbær

Sådan gør du

  1. Forvarm ovnen til 200 grader.
  2. Kombiner halvdelen af linserne og appelsin juisen i en blender og purér det er indtil glat.
  3. Sigt mel, bagepulver, salt, kanel, allehånde og græskar tærte krydderi sammen.
  4. I en separat skål, blandes sammen linser puré, resterende linser, resterende appelsinsaft, honning, olie, æg og blåbær.
  5. Tilføj den våde blading til den tørre under omrøring kun indtil tørre ingredienser er fugtet. Tilføj blandingen i muffin forme til de er ca. 3/4 fyldte.
  6. Bages 20 til 25 minutter.
https://www.asmusu2.dk/2017/07/blaabaer-linse-muffin/