Parmesan ristede kartofler

Disse sprøde kartofler smurt ind smeltet smør, parmesanost og godt krydret med duftende urter.

 

Parmesan ristede kartofler

Ingredienser

  • 1,5 kartofler
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk tørret timian
  • 1/2 tsk tørret oregano
  • 1/2 tsk tørret basilikum
  • 5 spsk friskrevet parmesan
  • 2 spsk usaltet smør
  • 2 spsk hakket persille blade

Sådan gør du

  1. Forvarm ovnen til 200 grader. Smør et ovnfast fad.
  2. Skær kartoftner i skiver eller både efter deres størrelse. Placer kartoflerne i et enkelt lag i det forberedte fad.
  3. Tilføj olivenolie, timian, oregano, basilikum og parmesan ost, krydr med salt og peber, efter smag.
  4. Bland det hele sammen
  5. Placer i ovnen hvor de bages i 25-30 minutter, eller indtil den er gylden og sprød.
  6. Rør smør i indtil det er smeltet.
  7. Server det garneret med persille.
https://www.asmusu2.dk/2016/11/parmesan-ristede-kartofler/