Græskar honningkage muffins

Græskar honningkage muffins

Ingredienser

  • 1 spsk chiafrø
  • 3 spsk vand
  • 2,5 dl blendet græskar fyld
  • 0,5 dl vindruekerneolie eller smeltet kokosolie **
  • 3 spsk ren ahornsirup
  • 1 dl pakket farin
  • 0,5 dl rørsukker melasse
  • 4 dl mel
  • 1 spsk græskar tære krydderi
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk natron
  • 1/2 tsk fint havsalt

Sådan gør du

  1. Forvarm ovnen til 175 grader.
  2. Pisk chia frø og vand sammen i en mellemstor skål og læg til side et par minutter mens frøene bliver tykkere.
  3. Bland de tørre ingredienser sammen i en stor skål (mel, græskar tærte krydderi, bagepulver, natron og salt).
  4. Rør de hvåde ingredienser godt sammen (græskar, olie, ahornsirup, brun sukker, og melasse) sammen i skålen med chia blandingen.
  5. Hæld de hvåde ingredienser sammen med de tørre og rør rundt til der ikke længere er nogen melklumper.
  6. Fordel dejen ligeligt mellem muffin formene. De bør være omkring 3/4 fuld.
  7. Opskriften giver ca. 12 muffins.
https://www.asmusu2.dk/2016/10/graeskar-honningkage-muffins/