Græskar honningkage muffins
Ingredienser
- 1 spsk chiafrø
- 3 spsk vand
- 2,5 dl blendet græskar fyld
- 0,5 dl vindruekerneolie eller smeltet kokosolie **
- 3 spsk ren ahornsirup
- 1 dl pakket farin
- 0,5 dl rørsukker melasse
- 4 dl mel
- 1 spsk græskar tære krydderi
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk natron
- 1/2 tsk fint havsalt
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 175 grader.
- Pisk chia frø og vand sammen i en mellemstor skål og læg til side et par minutter mens frøene bliver tykkere.
- Bland de tørre ingredienser sammen i en stor skål (mel, græskar tærte krydderi, bagepulver, natron og salt).
- Rør de hvåde ingredienser godt sammen (græskar, olie, ahornsirup, brun sukker, og melasse) sammen i skålen med chia blandingen.
- Hæld de hvåde ingredienser sammen med de tørre og rør rundt til der ikke længere er nogen melklumper.
- Fordel dejen ligeligt mellem muffin formene. De bør være omkring 3/4 fuld.
- Opskriften giver ca. 12 muffins.