Texas muffins

Texas muffins

Ingredienser

  • 200 g kogt skinke
  • 1 1/3 løg
  • 2/3 tsk chili pulver
  • 2/3 tsk karry
  • 150 g kidneybønner
  • 125 g mel
  • 125 g majsmel
  • 1 knivspids salt
  • 1 knivspids peber
  • 3 1/3 tsk bagepulver
  • 2/3 tsk bagepulver
  • 1 1/3 æg
  • 80 ml olivenolie
  • 350 g creme fraiche
  • 8 skiver af rå skinke skåret i strimler
  • Basilikum kviste til pynt

Sådan gør du

  1. Skær skinken i terninger. Skræl løget og hak det fint, bland krydderier i og tilføj det hele til skinketernene.
  2. Dræne bønnerne godt i en sigte. Tilføj bønnerne til skinken.
  3. Forvarm ovnen til 200 ° C. og gør muffinformene klar.
  4. Bland mel med salt, peber, bagepulver og bagepulver.
  5. Ægget mix. Olie, skinke masse og creme fraiche og bland godt. Tilsæt mel blandingen og rør indtil de tørre ingredienser er fugtige.
  6. Fordel dejen i muffin formene. Bag dem å den midterste ribbe i 30 minutter. Lad dem hvile lidt i formen inden du tager dem ud af formen.
  7. Steg de rå skinke skiver i en pande, og pynt mufinnsne med. Dekorere med basilikum og server dem mens de stadig er varme.
  8. Det giver ca. 8 muffins
https://www.asmusu2.dk/2016/07/texas-muffins/