Pølse og kartoffel gryderet

Pølse og kartoffel gryderet

Ingredienser

  • 1,250 Kg kartofler
  • 500 gram pølser eller hakket oksekød
  • 1 1/3 spsk hjemmelavet pølse krydderi
  • 100 gram usaltet smør, smeltet
  • knivspids salt
  • 4,5 dl revet ost

Sådan gør du

  1. Skær kartoflerne i skiver og kog dem indtil de er møre, men ikke falder fra hinanden.
  2. Brun pølserne i en stor stegepande og tilsæt dit hjemmelavede pølse krydderi.
  3. Læg først kartoflerne og så pølserne i hvert sit lag. Hæld smeltet smør jævnt over toppen og drys med revet ost.
  4. Bages ved 175 grader i 10-15 min. eller indtil osten er smeltet.
https://www.asmusu2.dk/2016/07/poelse-og-kartoffel-gryderet/