Grøntsags muffins

Grøntsags muffins

Ingredienser

  • Smør til formene
  • 350 g mel
  • 3 1/3 tsk bagepulver
  • 2/3 tsk bagepulver
  • 1 1/3 tsk salt
  • 150 g revet ost
  • 2 æg
  • 80 ml olie
  • 3,5 dl kærnemælk
  • 200 g kartofler
  • 200g knoldselleri
  • 100 ml lunken mælk
  • salt
  • muskatnød
  • Halve valnødder til pynt
  • Basilikum til pynt

Sådan gør du

  1. Forvarm ovnen til 180 ° og gør muffinsformene klar.
  2. Bland mel, bagepulver, natron, salt og ost. Ægget piskes, olie, mælk og mel tilsættes og omrøres kortvarigt. Hæld dejen i muffin bakke og bages på midterste rille omkring 20-25 minutter.
  3. Skræl kartofler og selleri og skær dem terninger og kog dem møre i saltet vand. Tilsæt den lunkne mælk lav det til mos og smag til med salt og muskatnød.
  4. Skær de afkølede boller vandret, fylde med mos og lad noget af moden blive til pynt.
  5. Sæt den anden halvdel af muffinen på og pynt hætten med mos, nødder og basilikum.
  6. Det giver ca. 8 muffins
https://www.asmusu2.dk/2016/07/groentsags-muffins/