Cupcakes med grønne oliven og persille

Cupcakes med grønne oliven og persille

Ingredienser

  • 150 g mel
  • 50 g smør
  • 2/3 dl mælk
  • 1/4 bundt persille
  • 1 skalotteløg
  • 50 g manchego, eller tilsvarende ost
  • 2 æg
  • 0,5 dl creme fraiche
  • 1 1/3 tsk bagepulver
  • salt
  • peber
  • paprika
  • nogle chili
  • 50 g grønne oliven (valgfrit sort)
  • olivenolie

Sådan gør du

  1. Vask, tør og hak persille. Gør det samme for skalotteløg.
  2. Skær oliven i tynde skiver. (Efterlad et par til dekoration), og læg dem til siden.
  3. Pisk æggene til de er luftige. Tilsæt mel, smør, olie og creme fraiche til ægget og pisk massen indtil den er ensardet, smag til med salt, peber og paprika.
  4. Derefter smulres Manchego i dejen.
  5. Steg forsigtigt persille med skalotteløg og oliven på en varm pande. Lad det køle af og tilsæt til dejen.
  6. Hæl dejen jævnt i muffinsformene, pynt med en oliven på hver muffin, Forvarm ovnen til 190 grader og bag dem i 30 til 40 minutter.
  7. Vegetarer kan med en grøn salat, se frem til en lækker ret.
  8. Det giver ca. 8 muffins
https://www.asmusu2.dk/2016/07/cupcakes-med-groenne-oliven-og-persille/