Cupcakes med grønne oliven og persille
Ingredienser
- 150 g mel
- 50 g smør
- 2/3 dl mælk
- 1/4 bundt persille
- 1 skalotteløg
- 50 g manchego, eller tilsvarende ost
- 2 æg
- 0,5 dl creme fraiche
- 1 1/3 tsk bagepulver
- salt
- peber
- paprika
- nogle chili
- 50 g grønne oliven (valgfrit sort)
- olivenolie
Sådan gør du
- Vask, tør og hak persille. Gør det samme for skalotteløg.
- Skær oliven i tynde skiver. (Efterlad et par til dekoration), og læg dem til siden.
- Pisk æggene til de er luftige. Tilsæt mel, smør, olie og creme fraiche til ægget og pisk massen indtil den er ensardet, smag til med salt, peber og paprika.
- Derefter smulres Manchego i dejen.
- Steg forsigtigt persille med skalotteløg og oliven på en varm pande. Lad det køle af og tilsæt til dejen.
- Hæl dejen jævnt i muffinsformene, pynt med en oliven på hver muffin, Forvarm ovnen til 190 grader og bag dem i 30 til 40 minutter.
- Vegetarer kan med en grøn salat, se frem til en lækker ret.
- Det giver ca. 8 muffins